Natur - cearceaf de pat

233 lei

Un ecosistem natural in deplin echilibru cu tine si visele tale

100% bumbac pur,  imbogatit cu aer

Create cu grija, pas cu pas, de familia noastra.

Cearceafuri moi, inspirate de natura, care lasa pielea sa respire usor si care asigura confort termic 4 anotimpuri. 

Cearceafuri lucrate in bucata, finisate si vopsite in loturi mici.

Culorile reale pot diferi usor, in functie de setarile fiecarui display in parte.

Coloranti eco-friendly certificati GOTS.

Nu necesita calcare.

3 dimensiuni standard disponibile:  single, double si king - vezi descriere

Culoare
  • Bumbac natural 01
Marime
Cantitate
  in stoc

  • La momentul comenzii veti primi un e-mail pentru confirmare. Daca nu-l vedeti va rugam sa verificati spam-ul, sau sa ne sunati. La momentul comenzii veti primi un e-mail pentru confirmare. Daca nu-l vedeti va rugam sa verificati spam-ul, sau sa ne sunati.
  • Alegerea curierului si taxa de transport se vor autocompleta dupa completarea informatiile despre adresa de livrare. Alegerea curierului si taxa de transport se vor autocompleta dupa completarea informatiile despre adresa de livrare.
  • deFlorian.ro accepta returnarea produselor in baza legii in vigoare din Romania de la data plasarii comenzii. deFlorian.ro accepta returnarea produselor in baza legii in vigoare din Romania de la data plasarii comenzii.

Cearceafurile deFlorian®

Sunt cearceafuri create cu grija, pas cu pas, de familia noastra – o familie cu o  traditie de peste 25 de ani in cercetarea textila. Selectam cu atentie fibrele naturale premium. Le imbogatim cu aer prin Air Soft Tehnology. Le pastram naturale - asa cum este cazul colectiilor Natural sau Alb - sau le vopsim in atelierele noastre folosind colorantii certificati GOTS, eco-friendly si durabili.  Pastram rabdarea, procesarea blanda si atentia pentru detalii, protejand fibrele naturale de-a lungul intregului proces. Si pentru ca o treime din viata ne-o petrecem visand, transformam totul intr-un ecosistem menit sa sustina echilibrul ideal natural. Cearceafuri moi, inspirate de natura, care lasa pielea sa respire usor si care asigura confort termic 4 anotimpuri.  Si pentru ca pretuim timpul, am acordat o atentie speciala intretinerii usoare, care nu necesita calcare.

 

Air Soft Tehnology®

La confluenta dintre hand-made si industrial, tehnologia de fabricare a panzelor este unica si inedita. Tesaturile cearceafurilor deFlorian sunt realizate folosing Air Soft Tehnology, o tehnologie autentica romaneasca creata de noi in urma a peste 25 de ani de cercetari in domeniul textil.  Air Soft Tehnology este o abordare moderna a vechilor tehnici de tesere in casa si de  finisare a panzelor la rau si la soare.  Astfel, reusim sa pastram fibrele cat mai aproape de starea lor naturala.

 

Cearceafuri unicat 

Culoarea fiecarui cearceaf deFlorian este unica. Acesta este rezultatul utilizarii exclusive a fibrelor naturale si a prelucrarii in loturi mici, la granita dintre hand-made si industrial. Culoarea naturala a fibrelor variaza ca tonalitate in functie de cat soare, vant si ploaie au primit plantele in cresterea lor. Lucrate manual in bucata, finisate si vopsite in loturi mici, aspectul final al fiecarei culori poate fi cu 1 sau 2 tonuri mai mult / mai puțin intens.

 

Impachetare cu respect pentru natura

Am reinventat experienta senzoriala a unui ambalaj de hartie naturala, intr-o varianta de saculet textil reutilizabil, din panza topita densa de bumbac pur, creata special in atelierele noastre. Detaliile le-am elaborat cu rabdare impreuna cu artisti romani: design-ul special, cusaturile tihnite, broderia si nasturele de ceramica lucrat manual. Sustinem creativitatea locala colaborand cu artisti si designeri romani. 

 

Instructiuni de ingrijire

Cearceafurile deFlorian sunt pastrate cat mai aproape de starea naturala a fibrelor pe parcursul intregului proces de fabricare.  Va recomandam sa le ingrijiti la fel si pe parcursul utilizarii lor.  Cearceafurile noi deFlorian nu necesita spalare inainte de utilizare, intrucat ele au fost deja spalate si calcate in ultima faza a procesului de fabricare. Spalati fiecare culoare separat pentru a evita transferul de coloranti intre culori sau nuante diferite. Folosim coloranti eco, durabili si rezistenti, care isi pastreaza luminozitatea si nuanta neschimbata timp indelungat, spalare dupa spalare,  in conditiile respectarii separarii culorilor si a temperaturilor si conditiilor indicate. Pentru cearceafurile albe utilizati detergenti speciali pentru bumbac alb. Pentru cele colorate sau naturale recomandam folosirea detergentilor speciali pentru bumbac color. Desi cearceafurile din colectiile Alb sau Natural pot fi spalate si la 90C - fiind din bumbac pur, este de preferat sa nu depasiti la spalare temperatura maxima de 50C pentru a pastra aspectul si dimensiunile initiale ale produsului. Pentru color, incercati sa nu spalati la o temperatura mai mare de 30C pentru a pastra nealterate culorile durabile initiale. Atunci cand este necesar , pentru alb, recomandam folosirea inalbitorilor pe baza de oxigen activ. Nu utilizati inalbitori pe baza de clor, intrucat acestia deterioreaza fibrele naturale. Uscarea se poate face in uscatorul de rufe la o temperatura indicata pentru articole din bumbac sau afara - in soare si vant - colorantii nostri avand o rezistenta crescuta la contactul direct cu lumina soarelui. Si pentru ca pretuim timpul, am acordat o atentie speciala intretinerii usoare, care nu necesita calcare. Daca este necesar acest pas, recomandam calcarea cu abur la temperatura specifica pentru bumbac. Bucurati-va de ele si de multa iubire!

Cearceaf deFlorian®

Dimensiuni

(cm)

single

160x220

 double

220x235

king

230x260

Comentarii

Scrie comentariul tau

Natur - cearceaf de pat

Un ecosistem natural in deplin echilibru cu tine si visele tale

100% bumbac pur,  imbogatit cu aer

Create cu grija, pas cu pas, de familia noastra.

Cearceafuri moi, inspirate de natura, care lasa pielea sa respire usor si care asigura confort termic 4 anotimpuri. 

Cearceafuri lucrate in bucata, finisate si vopsite in loturi mici.

Culorile reale pot diferi usor, in functie de setarile fiecarui display in parte.

Coloranti eco-friendly certificati GOTS.

Nu necesita calcare.

3 dimensiuni standard disponibile:  single, double si king - vezi descriere

Scrie comentariul tau