Paturica din muselina pentru copii

235 lei

Paturica din muselina naturala pentru copii, moale, fina si ultra-aerata.
Indragita si utila, pentru plimbari in carucior sau zilele putin racoroase
cand cei mici au nevoie de o paturica usoara. Cu un grad mare de absorbtie
si confort termic 4 anotimpuri, din 100% bumbac natural, paturica e numai

buna de pus in patut sau de luat la drum.

 

Dimensiune: 100x150 cm

Marime
Cantitate
  Pe stoc

  • La momentul comenzii veti primi un e-mail pentru confirmare. Daca nu-l vedeti va rugam sa verificati spam-ul, sau sa ne sunati. La momentul comenzii veti primi un e-mail pentru confirmare. Daca nu-l vedeti va rugam sa verificati spam-ul, sau sa ne sunati.
  • Alegerea curierului si taxa de transport se vor autocompleta dupa completarea informatiile despre adresa de livrare. Alegerea curierului si taxa de transport se vor autocompleta dupa completarea informatiile despre adresa de livrare.
  • deFlorian.ro accepta returnarea produselor in baza legii in vigoare din Romania de la data plasarii comenzii. deFlorian.ro accepta returnarea produselor in baza legii in vigoare din Romania de la data plasarii comenzii.

Paturica din muselina pentru copii deFlorian®

Produse pentru casa create cu grija, pas cu pas, de familia noastra – o familie cu o  traditie de peste 25 de ani in cercetarea textila. Selectam cu atentie fibrele naturale premium. Le imbogatim cu aer prin Air Soft Tehnology. Le pastram naturale - asa cum este cazul colectiilor Natural sau Alb - sau le vopsim in atelierele noastre folosind colorantii certificati GOTS, eco-friendly si durabili.  Pastram rabdarea, procesarea blanda si atentia pentru detalii, protejand fibrele naturale de-a lungul intregului proces. Si pentru ca o treime din viata ne-o petrecem visand, transformam totul intr-un ecosistem menit sa sustina echilibrul ideal natural. Paturi moi, inspirate de natura, care lasa pielea sa respire usor si care asigura confort termic 4 anotimpuri. Si pentru ca pretuim timpul, am acordat o atentie speciala intretinerii usoare, care nu necesita calcare.

 

Air Soft Tehnology®

La confluenta dintre hand-made si industrial, tehnologia de fabricare a panzelor este unica si inedita. Tesaturile paturilor deFlorian sunt realizate folosing Air Soft Tehnology, o tehnologie autentica romaneasca creata de noi in urma a peste 25 de ani de cercetari in domeniul textil.  Air Soft Tehnology este o abordare moderna a vechilor tehnici de tesere in casa si de  finisare a panzelor la rau si la soare.  Astfel, reusim sa pastram fibrele cat mai aproape de starea lor naturala.

 

Unicat 

Acesta este rezultatul utilizarii exclusive a fibrelor naturale si a prelucrarii in loturi mici, la granita dintre hand-made si industrial. Culoarea naturala a fibrelor variaza ca tonalitate in functie de cat soare, vant si ploaie au primit plantele in cresterea lor. Lucrate manual in bucata, finisate si vopsite in loturi mici, aspectul final al fiecarei culori poate fi cu 1 sau 2 tonuri mai mult / mai puțin intens.

 

Impachetare cu respect pentru natura


Impachetam totul frumos, cu grija, in cutii personalizate deFlorian. O adevarata experienta pentru oricine primeste pachetul deFlorian.

 

Instructiuni de ingrijire

Paturelele din muselina pentru copii deFlorian nu necesita spalare inainte de utilizare, intrucat ele au fost deja spalate si calcate in ultima faza a procesului de fabricare. Recomandam folosirea detergentilor pentru bumbac. Desi piesele din colectia Natural si Alb pot fi spalate si la 90C - fiind din bumbac pur, este de preferat sa nu depasiti la spalare temperatura maxima de 50C pentru a pastra aspectul si dimensiunile initiale ale produsului. Uscarea se poate face in uscatorul de rufe la o temperatura indicata pentru articole din bumbac sau afara - in soare si vant. 

Si pentru ca pretuim timpul, am acordat o atentie speciala intretinerii usoare, care nu necesita calcare. Daca este necesar acest pas, recomandam calcarea cu abur la temperatura specifica pentru bumbac.

Bucurati-va de ele si de multa iubire!Comentarii

Scrie comentariul tau

Paturica din muselina pentru copii

Paturica din muselina naturala pentru copii, moale, fina si ultra-aerata.
Indragita si utila, pentru plimbari in carucior sau zilele putin racoroase
cand cei mici au nevoie de o paturica usoara. Cu un grad mare de absorbtie
si confort termic 4 anotimpuri, din 100% bumbac natural, paturica e numai

buna de pus in patut sau de luat la drum.

 

Dimensiune: 100x150 cm

Scrie comentariul tau